ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА САВАНА ... ВО НАШАТА АКТУЕЛНАТА ПОНУДА, ВЕЌЕ ОДДАМНА СЕ НАОЃААТ НАЈБАРАНИТЕ ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР ... ОСВЕН ДОБРО ПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПРОГРАМИ КОИ ВЕ ВОДАТ ДО НАЈУБАВИТЕ МЕСТА ВО РЕГИОНОТ И ЕВРОПА, САВАНА ЗА ОВАА ЛЕТНА СЕЗОНА ДОПОЛНИТЕЛНО ОБЕЗБЕДИ И НОВИ АТРАКТИВНИ ПОНУДИ... ПРЕД ВАС СЕ АКТУЕЛНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ЕСЕНСКИТЕ И ЗИМСКИТЕ ПАТУВАЊА ... ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПАСИВНИОТ ОДМОР И РЕЛАКСАЦИЈАТА ТУКА СЕ ПОЗНАТИТЕ БАЊСКИ И СПА ЦЕНТРИ ... ДОКОЛКУ ВО ОВАА СЕВКУПНА ПОНУДА КОЈА ПОСТОЈАНО СЕ ДОПОЛНУВА, ПРОНАЈДЕТЕ НЕШТО ШТО ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ, НАМ СЕКАКО ЌЕ НИ БИДЕ ЗАДОВОЛСТВО ДА ВЕ УСЛУЖИМЕ !!! 

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube Instagram
 
 TRAVEL info - архива на изданија
Travel Training Center / Web Site
Airtickets ONLINE / Web Site
Holiday Real Estate / Web Site
Macedonia Vision / Web Site
 
 

Контакт

ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА САВАНА

A

ул.Орце Николов 20
тел. 3115 826 , еxt.1

работно време:
 понеделник - петок                           09.00 - 21.00 

 сабота                                                 10.00 - 15.00 
A

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ И E-MAIL АДРЕСИ

A

Tourist Enterprises SAVANA
tel.
389 2 3115 826 (pbx 10/10 lines)
fax. 389 2 3114 206

A
Туристички информации и резервации:
info@savana.com.mk
www.travelinfo.mk , www.savana.mk 
tel. 389 2 3115 826, ext.1
мобилен телефон: 389 78 400 006
(само за итни потреби, вон работно време)

Авио билети и резервации:
ticket@savana.com.mk
www.airtickets.mk , www.savana.mk 
tel. 389 2 3115 826, ext.1
мобилен телефон: 389 78 400 003
(само за итни потреби, вон работно време)

Kомерцијален сектор:
booking@savana.com.mk
www.travelinfo.mk , www.savana.mk 
tel. 389 2 3115 826, ext.2

Директор на продажба:
sales@savana.com.mk
tel. 389 2 3115 826, ext 2

Incoming program - Macedonia vision:
info@macedoniavision.com
www.macedoniavision.com
tel. 389 2 3108 870, 3108 871

Травел Тренинг Центар - IATA & UFTAA ATC:
info@ttc.mk
www.ttc.mk
tel. 389 2 3108 878, 3108 879

Сектор за недвижности - Holiday Real Estate:
info@holidayrealestate.eu
www.holidayrealestate.eu
tel. 389 2 3108 877, 3108 876
мобилен телефон: 389 75 220 706
(само за итни потреби, вон работно време)


Сметководство:
account@savana.com.mk
tel. 389 2 3115 826, ext 2 

Менаџмент:
savana@savana.com.mk 
tel. 389 2 3115 826, ext 2 

(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

62.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА